Kategorier
Admin Info

Årskort kommer åter..

Från och med den 1 februari kommer det att vara möjligt att åter lösa årskort i våra vatten. Kostnaden för ett sådant kort kommer att vara 2000:-

Kategorier
Admin Info

Säsongens sista fisk..

Torsdagen den 2:a november sattes säsongens sista fisk i Dacksjötjärn, Dacksjön och Backfäbotjärn.

I år kommer vi inte kommer att stänga Dacksjötjärn och det blir då inte heller någon premiär till våren, utan fiske kommer således att vara tillåtet året runt.

Kategorier
Info

Viktigt datum – premiär i Dacksjötjärn

Lördagen den 11 mars är det premiär på Dacksjötjärn, så boka in detta datum i era kalendrar och sprid det gärna vidare till alla ni känner.

Det finns ingen speciell tid bestämd utan det är bara att komma så fort ni har vaknat. Årskort gäller inte utan alla måste lösa dygnskort och följa de regler som finns runt dessa.

Drakabergets skoterklubb kommer att finnas på plats med grillen, så det kommer att finnas en massa mat och dryck att köpa

Kategorier
Info

Nya priser från årsskiftet

Styrelsen har haft möte och det beslutades då att priset på dygnskort höjs med 50 kronor, det nya priset blir då 200 kronor. Årskorten kommer helt att tas bort, årskort som redan är sålda kommer naturligtvis att gälla tills dom inte är giltiga längre. Ändringen kommer att gälla från den 1 januari 2023

Kategorier
Info

IFiske

Nu har vi bytt webb butik, från fiskekort.se till IFiske. Så när ni vill köpa ett fiskekort så kan ni klicka på https://www.ifiske.se/fiske-lidens-nedre.htm, eller på IFiskeikonen på startsidan. Går även att surfa in på ifiske.se och söka redan på oss där, eller ladda ner deras app som finns till både android och IOS.

Kategorier
Info

Dacksjötjärn stängd

DACKSJÖTJÄRN är nu stängd fram till premiären i mars 2023. Välkomna då.

Kategorier
Info

Ny webb butik

Vi ska inom en snar framtid byta webb butik för fiskekortsförsäljningen, vi byter från fiskekort.se till ifiske. Just nu så flyttas information över mellan de 2 olika butikerna och så fort detta är klart och vi har fått ett datum för när bytet kommer att ske så meddelar vi det. Årskort som är köpt hos fiskekort.se kommer naturligtvis att gälla tills datumet gått ut.

Kategorier
Info

Information från fiskekort.se


Vi står nu inför en kommande högsäsong på fiskekort.se och vill såklart att kunden ska få en bra upplevelse när de besöker oss och köper fiskekort till era vatten. För att möta det kommande högtrycket och kunna ge en snabbare upplevelse för användarna så kommer vi på fiskekort.se att flytta till en kraftfullare server som klarar av mer trafik. Vi planerar att göra detta nästa vecka, på Tisdag den 17/05-22 klockan 11:00. Vi har valt dagen och tiden då det är minst trafik till sajten för att minska risken för störningar våra användare.

Kategorier
Info

Campingavgift

CAMPING vid Dacksjötjärn. Fr.o.m. 1 maj tar vi avgift. 50 kr/1 dygn, 100 kr/3 dygn och 200 kr/vecka. Betala med swish och ange regnr. på husbil/husvagn.

Kategorier
Fiske Info

Premiär Dacksjötjärn

Styrelsen har ikväll haft både årsmöte samt ett möte med Drakabergets skoterklubb, där vi bl.a. bestämde datum för fiskepremiären i Dacksjötjärn. Så skriv nu in lördagen den 19 mars i era kalendrar, för det är då det händer 😁. Årskort kommer inte att vara giltiga på premiären utan det är dygnskort som gäller och regler kring dessa. Drakaberget kommer att finnas på plats med grillen, så mat, kaffe, dricka m,m kommer att gå att köpa. Återkommer med eventuella uppdatering …….