Kategorier
Arbete

Arbetshelg i Dacksjötjärn

Vi har haft en arbetshelg i Dacksjötjärn där vi har arbetat med röjsågar, spadar, krattor och en traktor. Det har rensats bort ogräs och buskar, parkeringar har jämnats till, grus har lagts på både ute på mark och inne i vindskydd. Handikappbryggans innersta sektion, som blev illa åtgången vid islossningen med tillhörande vårflod, har tagits upp på land och en renovering har påbörjades på lördagen och på söndag var bryggan åter i användbart skick.

2 svar på ”Arbetshelg i Dacksjötjärn”

Den varma sommaren har nog bidragit till att regnbågen går på djupet i tjärnarna/sjöarna och blir inte lätt att få, tyvärr.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.