Kategorier
Info

Nu stänger vi Dacksjötjärn

Nu stänger vi Dacksjötjärn för denna säsong och önskar alla åter när vi öppnar igen någon gång i mars 2019, återkommer med exakt datum.

4 svar på ”Nu stänger vi Dacksjötjärn”

Varför ordnar ni inte till övergången över bäcken till Dackesjön?
Soporna som ligger vid eldstaden har legat där i minst 2 år, varför städar ni inte upp runt era fiskevatten? Det blir bara mer och mer sopor hela tiden, vi brukar regelbundet besöka Dackesjön, men det blir tråkigare hela tiden eftersom ni inte kan sköta era vatten.

Till att börja med ska jag börja med att be om ursäkt för ett sent svar. Visst har vi städat, titta gärna på vårat inlägg den 11 juni, Arbetshelg i Dacksjötjärn, så ser du att det görs saker.

Svara

I går lördag köpte vi fiskekort till Dacketjätn 2 st, i lådan vid macken. När vi kommer fram står det att det var fiskeförbud från 1 oktober. Varför fanns inte den upplysningen vid lådan? Vill nu ha tillbaka 200 kr. Finns det årskort och i så fall pris?

Till att börja med vill jag be om ursäkt för att jag svaret kommer sent. Men det sattes upp 3 lappar vid lådan, en på höger sida om lådan, en på vänster sida om lådan och en ovanför lådan, så information fanns.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.